If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега jazzman в пълна подкрепа съм с колегата OEM не че ми харесва ника му ама пича много разбира теи че вслушвайте се в мнениата му ако разбираш малко английски там пише че всички twin spark имат вариатори
хихи те и инженерите от Алфа Ромео все още спорят по въпроса
Както беше писал един колега разликата между 105 коня и 120 коня 1,6ТС при 147 е, че първата няма вариатор, а втората има! И от там тез 15 коня от горе...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Пълен смях!! Ако може знаещите да ме светнат къде е вариатора на ЕКО мотора
Този пост ми се струва ,че слага край на спора .
Още повече ,че пък е и собственик на 147 1,6
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Като го видя тоя пич ще му снимам номера на мотора и ще снимам и соленоида на вариатора.
A колегата jazman може да улесни работата. Само да развия четирите болта на декоративния капак на мотора, да го махне и да направи една снимка да видим. Има ли, няма ли.
Лисан ме накара да се замисля. И съм объркан сега. Спомням си много добре кой мотор беше това, щото и оня тогава ми вика това е ЕКО мотора няма да ти трябват тези пети, ала бала, тои се зацепвал по белези... и като отворих и гледам, че баш ще си ми трябват. Гледахме и номера на мотора и по каталозите наистина излизаше да е ЕКО.
Може да съм грешен. Може да е правено нещо по този мотор, да е сменян блок... знам ли...
Много специалисти много смях в тоя форум Кой виждал кой не спори - кой разбира кой не пак спори
Запомнете че 105 коня мотора няма вариятор ! и толкова Другото е спрете да оправяте коли във форума че само проблеми създавате особенно такива като не върви дави се и т.н.
Значи по темата с проблема с ускорението....
Днес си почистих дебитомера със спрей, както е описано в темите за чистенето...Махам аз скобките и кво да видя...Та той целия ми дебитомер (и датчика) беше "облепен" с нещо на вид лепкаво като засъхнало моторно масло??! Е как да отчита тоз дебитомер като върху него е наслоено няква гняз.... Както и да е пърсках много здраво навсякъде и всичко се изчисти много добре...Сложих го обратно и О, ЧУДО!!!!!!! Колата поемаше много по-добре! Нямаше го зачудването, което беше на лице преди това.
Това е временно решение на проблема, докато събера пари за нов дебитомер, но определено почистването върши работа!!!
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Comment