Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем при ускорение.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Щом ти казваш... тъй ще да е!
    Усещам ирония,последно къде е истината ?
    Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
    Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

Eто инфо, може дас е ползва и предовачката са гугъла /като се напише твин спарк и преди да се избере тая страница, превода горе долу е ясен/
      http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Ro...n_Spark_engine
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

колега jazzman в пълна подкрепа съм с колегата OEM не че ми харесва ника му ама пича много разбира теи че вслушвайте се в мнениата му ако разбираш малко английски там пише че всички twin spark имат вариатори
        MiTo 1.4 155

Comment

Пълен смях!! Ако може знаещите да ме светнат къде е вариатора на ЕКО мотора
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

хихи те и инженерите от Алфа Ромео все още спорят по въпроса
            Както беше писал един колега разликата между 105 коня и 120 коня 1,6ТС при 147 е, че първата няма вариатор, а втората има! И от там тез 15 коня от горе...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
              Пълен смях!! Ако може знаещите да ме светнат къде е вариатора на ЕКО мотора
              Този пост ми се струва ,че слага край на спора .
              Още повече ,че пък е и собственик на 147 1,6
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Като го видя тоя пич ще му снимам номера на мотора и ще снимам и соленоида на вариатора.

A колегата jazman може да улесни работата. Само да развия четирите болта на декоративния капак на мотора, да го махне и да направи една снимка да видим. Има ли, няма ли.

Лисан ме накара да се замисля. И съм объркан сега. Спомням си много добре кой мотор беше това, щото и оня тогава ми вика това е ЕКО мотора няма да ти трябват тези пети, ала бала, тои се зацепвал по белези... и като отворих и гледам, че баш ще си ми трябват. Гледахме и номера на мотора и по каталозите наистина излизаше да е ЕКО.

Може да съм грешен. Може да е правено нещо по този мотор, да е сменян блок... знам ли...
                Last edited by oem; d.m.y г., 00:36.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

И ЕКО мотора се зацепва с пети!!
                  0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                    И ЕКО мотора се зацепва с пети!!
                    Разбирам те, но вариаторчето си беше там и соленоида също.

Comment

:
                      Разбирам те, но вариаторчето си беше там и соленоида също.
                      Сега ще хванеш и да ме убедиш!! Дръж се сериозно!! Търтей,хвани и заключвай темата,пълна е с глупости!!
                      0899832271 Сашо

Comment

Моля не спорете. Той човека е отварял мотори, сменял е ремъци....въобще изобщо.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                          Моля не спорете. Той човека е отварял мотори, сменял е ремъци....въобще изобщо.
                          Черпя те топла бира пък тебе!

Comment

Черпя те топла бира пък тебе!
                            ей пълни сте с лафове
                            sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                            Продавам Алфи на части!

Comment

Много специалисти много смях в тоя форум Кой виждал кой не спори - кой разбира кой не пак спори
                              Запомнете че 105 коня мотора няма вариятор ! и толкова Другото е спрете да оправяте коли във форума че само проблеми създавате особенно такива като не върви дави се и т.н.
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Значи по темата с проблема с ускорението....
                                Днес си почистих дебитомера със спрей, както е описано в темите за чистенето...Махам аз скобките и кво да видя...Та той целия ми дебитомер (и датчика) беше "облепен" с нещо на вид лепкаво като засъхнало моторно масло??! Е как да отчита тоз дебитомер като върху него е наслоено няква гняз.... Както и да е пърсках много здраво навсякъде и всичко се изчисти много добре...Сложих го обратно и О, ЧУДО!!!!!!! Колата поемаше много по-добре! Нямаше го зачудването, което беше на лице преди това.

Това е временно решение на проблема, докато събера пари за нов дебитомер, но определено почистването върши работа!!!
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X